Novogradnja v Lukovici

12 Apr

posted by

Comments: 5244

Tik ob avtocesti Maribor – Ljubljana, dobrih 20km od Ljubljane postavljamo tri nove hiše. Hiše so namenjene prodaji. Izdelane bodo do posameznih gradbenih del (faz) ali na ključ.

Objekti se gradijo in bodo dokončani v letu 2014 oziroma po dogovoru s stranko.
Več informacij lahko pridobite na kontatnih naslovih ali na telefonski številki gsm:041 964 543.Možna so rahla odstopanja in prilagajanja v mansardi.

 

Izdelava fasade

18 Nov

posted by

Comments: 0


Tudi, če je vaša hiša stara ima umazano ter razpokano fasado jo lahko z obnovo fasade po vaših željah pripeljemo do najlepše hiše v vasi. Tudi sosedi vam bodo zavidali.

Obnova ali izdelava nove fasade pa nima samo lepotnega pridiha za vašo hišo, temveč je bolj kot sama lepota vaše hiše pomembna toplotna izolativnost hiše in s tem varčnost v vaši denarnici.

Na trgu je danes ogromno informacij in ponudnikov toplotne izolacije in pri projektu vaše hiše vam bodo svetovali katero in koliko izolacije je za vašo hišo potrebno, nam pa prepustite strokovno izvedbo in zaključek. Referenčni objekti govorijo sami zase, mi pa vam garantiramo s strokovnostjo, dolgoletnimi izkušnjami in zadovoljnimi strankami, da bo vaša hiše postala rožica med plevelom.

In kako pridemo do nove fasade ?

Toplotna izolacija

21 Jan

posted by

Comments: 5173

Ni vsaka izolacija dovolj kakovostna, da lahko zaščiti vašo hišo pred mrazom pozimi in vročino poleti in kar je še pomembnejše pred nastankom vlage in plesni v notrenjih prostorih, ki je zdravju škodljivo.

Danes je na trgu mnogo proizvajalcev toplotnih izolacija, vendar se vedno pred odločitvijo kaj in kako obleči svojo hišo znajdemo pred dilemo. Koliko denarja investirati v toplotno izolacijo, koliko izolacije sploh potrebujemo, ali je vodoodbojni toplotnoizolacijski omet pravi, sto in eno vprašanje, ki se nam zastavi pred odločitvijo.

In kako izbrati tisto pravo? Ali nam izvajalec garantira kakovostno izvedbo, ali nam proizvajalec daje garancijo na svojo izvedbo?

Odgovor je en velik DA. V podjetju GP Piramida d.o.o. stojimo z dolgoletnimi izkušnjami, znanjem in dobrimi referencami za vsemi deli, ki jih opravimo za vas. Zato smo pravi za vas. Pokličite nas in se prepričajte še danes.

Kako nam toplotna izolacija pomaga?

Kamen

20 Jan

posted by

Comments: 0

Naravni izdelki so od nekdaj veljali za prestiž. Si upate pokazati in urediti svoje zidove, škarpe, podzidke ali karkoli z naravnim materialom ?

Ne oklevajte z odločitvijo in si privoščite samo naboljše.

Novogradnja

18 Jan

posted by

Comments: 0

Novogradnja je projekt, ki ga v življenju ustvarimo samo enkrat. Seveda si želimo biti ponosni in se v svoji hiši počutiti varno in udobno. ZAUPAJO nam že mnogi. Zato gradnjo na ključ prepustite dolgoletnim izkušnjam.