Zaključna gradbena dela

Zaključna dela ali fina gradbena dela so pika na i, ko je večji del gradbišča pospravljen in ima naša bodoča hiša že nam všečen izled. Točno takrat sledijo zaključna dela.

Hišo je treba pripraviti za bivanje. Vgraditi je potrebno okna, vrata in drugo stavbno pohištvo. Izbira je velika, ravno tako je širok cenovni razpon. Izdelati je treba vse pode in položiti parket, ploščice, pluto, linolej itd. Stene in tla izoliramo in nanesemo omete, ter z zunanje strani toplotno izolacijo in fasado. Namestimo grelna telesa in morebitne klimatske naprave. Prepleskamo  stene in na koncu še uredimo okolico.

Skozi obdobja izvajanja suho montažnih del, smo se opredelili tudi na izvedbo adaptacij stanovanj, stanovanjskih hiš ter poslovnih prostorov, kjer vam po strokovnem ogledu pripravimo ponudbo za izvedbo. Izvajamo dela skozi vse faze, ter skrbimo, da so vsa dela opravljena v skladu z veljavnimi normativi. Poleg kvalitetnega dela, nam je najbolj pomembno, da je delo opravljeno pravočasno in brez zapletov. V našem podjetju smo specializirani za izvedbo suhomontažnih gradbenih sistemov, ki nudi kompletno dobavo in montažo različnih vrst predelnih sten, obodnih sten, spuščenih stropov in oblog, suhih estrihov, dvignjenih podov in adaptacije mansard.

Sledi selitev in življenje v novi hiši se lahko začne. Srečno.