Fasade


Obnova, popravilo ali sanacija fasade

  • Je vaša fasada že izgubila prvotno barvo?
  • Vas moti umazana zunanjost vaše hiše?
  • Vas skrbi, da bi bila sanacija fasade prevelik strošek?

Veseli smo, da ste nas poiskali v vaši pomembni odločitvi in upravičeno pričakujete strokovno pomoč pri obnovi fasade. Z našimi izkušnjami na tem področju vam to pomoč tudi zagotavljamo.

Sami se sprašujemo, kako ponuditi strankam takšno rešitev, ki je dolgoročna in ima kvalitetne izboljšave? Odgovor sledi.

GP Piramida d.o.o. uporablja najkvalitetnejše materiale, ki se trenutno nahajajo na tržišču, zato je uspeh sanacije ali nove izdelave posamezne fasade tudi kvalitetnejši. Z vašimi idejami, našo dolgoletno prakso in uspešno analizo stanja objekta se bomo izognili nepotrebnim napakam in skrajšali roke izvedbe fasade.

Vsaka fasada zahteva individualno presojo in rešitev. Na mnogih objektih je potrebno presoditi ali je prisotna plesen in kondenzacija. So objekti, kjer ni možna zunanja izolacija in obstajajo objekti, ki potrebujejo dodatne-višje zahteve. Velik poudarek je tudi na negorljivih materialih in prav zato se poglobimo v analizo stanja in po tehtnem premisleku predlagamo ustrezno rešitev za vas in vaš objekt.

 

In na koncu se postavi vprašanje, koliko pa to stane? Zavedamo se, da mora biti cena vam dostopna in vam mora omogočiti kvalitetno odločitev. Reference gradnje objektov in izdelave fasade si lahko ogledate v galeriji, za prvi okus pa smo vam pripravili hiter predogled.